skip to Main Content

Per 1 Januari 2021 ben ik de nieuwe eigenaresse van Kapsalon Brianne. Terwijl de timing , op zn zachtst gezegd , niet handig was vanwege de lockdown ben ik wel super trots!

Toen ik als 14 jarig meisje begon, op vrijdagavond en zaterdag om de haren op te vegen, haren te wassen en koffie te schenken, wist ik eigenlijk al vrijwel zeker dat ik ooit een eigen salon wilde hebben. Na de kappersopleiding heb ik enthousiast vele cursussen gevolgd die er in mijn vakgebied zijn. Zowel in binnen- als buitenland. Je bent als kapster immers nooit uitgeleerd. Nog steeds ga ik graag op cursus, of kijk ik op social media om inspiratie op te doen. Binnen het franchise concept waar ik jaren heb gewerkt, heb ik verschillende specialisaties opgedaan, waaronder kleurspecialist. Een mooie kleur maken, die het geknipte kapsel versterkt, is voor mij een uitdaging die ik met passie uitvoer. Daarnaast ben ik een aantal jaar bedrijfsleider geweest en uiteindelijk ook franchisenemer. Ik heb daar vanaf leerling elke stap gemaakt en heb daar veel van geleerd.

De laatste 8 jaar was ik eigenaresse van Hair@Home By Leoni. Kapster aan huis, wat vond ik dit ontzettend leuk om te doen! Zo’n andere ervaring, bij de mensen thuis komen is zo persoonlijk. En dan word je na zoveel jaar in het vak benaderd met de vraag of ik Kapsalon Brianne wilde overnemen… Nou! Dat was wel even een verrassing, maar wel een zeer aangename! Zo’n goed lopende salon, in je eigen woonplaats, krijg je niet elke dag aangeboden. Ondanks ik het nog steeds naar mijn zin had met het werk dat ik deed, was ik zeer geïnteresseerd.

En na een aantal gesprekken, werd het me duidelijk dat ik steeds enthousiaster werd en ik mezelf echt voor mijn hoofd zou slaan als ik deze kans niet met beide handen zou aangrijpen. Hiervoor wil ik Anita Roof ook nog even extra bedanken voor de kans en het vertrouwen dat ze mij gegeven heeft. Ik ben blij met het team van Brianne; leuke meiden met passie voor hun vak. Samen kunnen we onze krachten bundelen en kijken we met plezier naar de toekomst.

Nu genoeg over werk, want mijn werk is belangrijk maar dat is mijn privé-situatie ook! Ik woon 12 jaar samen met Danny, samen zijn wij de trotse ouders van onze dochter Jill (6). Ik ben 34 jaar, ik kom uit Nieuwkoop maar we wonen de laatste 10 jaar in Nieuwveen. Ik hou van gezelligheid, met vrienden en familie thuis, of lekker uiteten en daarna een wijntje in het café. Shoppen doe ik graag, en in de zomer kun je mij op het water vinden dan varen we heerlijk met onze boot in het zonnetje, want het zonnetje maakt mij altijd blij. Ik hoop dat ik genoeg heb verteld en dat jullie nieuwsgierig zijn geworden, ik ontvang u graag in de salon!

lvd kapsalon brianne
Back To Top